Projekty zrealizowane 2016-2020
" Sukces jest produktem pracy - staże zawodowe dla kucharzy i cukierników" - projekt sfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER). ( 2019-2020r. )
Staż został zrealizowany w formie miesięcznej praktyki zagranicznej w Wielkiej Brytanii. Dzięki temu udało nam się przeszkolić 44 osoby.
Uczestnicy odbywali staż w grupach do 11 osób w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, styczeń, luty. Staż dla kucharzy i cukierników odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
W tym roku nowością dla nas było również wysłanie licznej grupy hotelarzy, którzy odbywali swój staż w hotelu Cobden.
Uczestnicy odbywali staż w grupach do 11 osób w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, styczeń, luty. Staż dla kucharzy i cukierników odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
W tym roku nowością dla nas było również wysłanie licznej grupy hotelarzy, którzy odbywali swój staż w hotelu Cobden.
Celem głównym projektu był wzrost motywacji uczestników (młodych kucharzy, cukierników oraz hotelarzy) do pozostania w branży gastronomicznej/hotelarskiej i przeciwdziałanie ich odpływowi z tej gałęzi usług.
Każdy ze stażystów, po pomyślnym zakończeniu praktyki zagranicznej, otrzymał certyfikaty potwierdzające nabyte kompetencje zawodowe, w tym: Europass Mobilność.
Możecie poznać naszych stażystów klikając w zakładki:
- Stażyści 2019-2020r.
- Stażyści 2019-2020r.
W zakładce "Książki kucharskie stażystów" można znaleźć opracowane prace zlaiczeniowe stażystów bioracych udział w projekcie.
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
"Z dobrym stażem - dobry start!" - projekt sfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER). ( 2018r. )
Staż został zrealizowany w formie miesięcznej praktyki zagranicznej w Wielkiej Brytanii. Dzięki temu udało nam się przeszkolić 35 osób.
Uczestnicy odbywali staż w grupach do 10 osób w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Uczestnicy odbywali staż w grupach do 10 osób w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Celem głównym projektu był wzrost motywacji uczestników (młodych kucharzy oraz cukierników) do pozostania w branży gastronomicznej i przeciwdziałanie ich odpływowi z tej gałęzi usług.
Każdy ze stażystów, po pomyślnym zakończeniu praktyki zagranicznej, otrzymał certyfikaty potwierdzające nabyte kompetencje zawodowe, w tym: Europass Mobilność.
Możecie poznać naszych stażystów klikając w zakładki:
- Stażyści 2018r.
- Stażyści 2018r.
W zakładce "Książki kucharskie stażystów" można znaleźć opracowane przepisy stażystów bioracych udział w projekcie.
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
"Młodzi kucharze- staże zawodowe w Wielkiej Brytanii!" - projekt finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER). ( 2017r. )
Staż został zrealizowany w formie miesięcznej praktyki zagranicznej w Wielkiej Brytanii. Dzięki temu udało nam się przeszkolić 36 osób.
Uczestnicy odbywali staż w grupach 9 osobowych w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Uczestnicy odbywali staż w grupach 9 osobowych w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Celem głównym projektu był wzrost motywacji uczestników (młodych kucharzy oraz cukierników) do pozostania w branży gastronomicznej i przeciwdziałanie ich odpływowi z tej gałęzi usług.
Każdy ze stażystów, po pomyślnym zakończeniu praktyki zagranicznej, otrzymał certyfikaty potwierdzające nabyte kompetencje zawodowe, w tym: Europass Mobilność.
Możecie poznać naszych stażystów klikając w zakładki:
- Stażyści 2017r.
- Stażyści 2017r.
W zakładce "Książki kucharskie stażystów" można znaleźć opracowane przepisy stażystów bioracych udział w projekcie.
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
"Młody kucharz na staż!" projekt zrealizowany przez fundację Zawodowiec dofinansowany w ramach programu PO WER w 2016r.
Staż został zrealizowany w formie miesięcznej praktyki zagranicznej w Wielkiej Brytanii. Dzięki temu udało nam się przeszkolić 36 osób.
Uczestnicy odbywali staż w grupach 9 osobowych w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Uczestnicy odbywali staż w grupach 9 osobowych w miesiącach: lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad. Staż odbywał się w restauracjach, w których młodzi adepci sztuki kulinarnej podnosili swoje kwalifikacje, pod nadzorem opiekunów zawodu / szefów kuchni.
Celem głównym projektu był wzrost motywacji uczestników (młodych kucharzy oraz cukierników) do pozostania w branży gastronomicznej i przeciwdziałanie ich odpływowi z tej gałęzi usług.
Każdy ze stażystów, po pomyślnym zakończeniu praktyki zagranicznej, otrzymał certyfikaty potwierdzające nabyte kompetencje zawodowe, w tym: Europass Mobilność.
Możecie poznać naszych stażystów klikając w zakładki:
- Stażyści 2016r.
- Stażyści 2016r.
W zakładce "Książki kucharskie stażystów" można znaleźć opracowane przepisy stażystów bioracych udział w projekcie.
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy
Na naszym Funpage na Facebooku można prześledzić poczynania naszych podopiecznych podczas stażu, do czego gorąco zachęcamy